ARTISTES

4
3
FDLF_PlCat-57
FDLF_PlCat-12
DJ_Txärnego
WhatsApp Image 2018-12-20 at 09.20.42
WhatsApp Image 2019-01-05 at 17.07.42
images
TRUE_LOGO_PEQUEÑO
mechero 3
Fills de la flama
Logo Tàndem L'H
4
3
FDLF_PlCat-57
FDLF_PlCat-12
DJ_Txärnego
WhatsApp Image 2018-12-20 at 09.20.42
WhatsApp Image 2019-01-05 at 17.07.42
images
TRUE_LOGO_PEQUEÑO
mechero 3
Fills de la flama
Logo Tàndem L'H
#bandesdelmeeec!

Broken Brothers Brass Band

Banda provinent de Pamplona/Iruñea i en actiu des de 2006. Després de diversos treballs discogràfics i col·laboracions amb tot tipus d'artistes s'han confirmat com el referent del Second Line al sud d'Europa. Ritme contundent i so exuberant, presenten un espectacle únic on no podreu parar de ballar.

Always drinking marching Band

Always Drinking Marching Band és una companyia formada per músics, actors, tècnics i poetes de bar entre molts altres, que porta recorrent i animant els carrers, places i escenaris de l’estat Espanyol, Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica des del 1997. 

Visita la seva pàgina web.

EMMCA L'H Brass Band

Aquesta súper banda està integrada per alumnes de l'EMMCA i músics de L'Hospitalet i presenten una proposta molt contundent on combinen els ritmes més tradicionals de New Orleans, el Second Line i versionen els grans himnes del Rock i del Pop. Des de l'EMMCA Brass Band s'ha muntat la banda més potent de Secons Line, la inimitable L'H Attack.

Mechero

Col·lectiu assentat a L'Hospitalet, però que es projecta per a tot el món, que aposta per la mescla amb totes les conseqüències. Funk, Reggaetón, Cumbia o World Music passats per la influència del Hip Hop, Mechero posarà a prova la nostra capacitat per ballar i amaneix els seu frenètic groove amb unes lletres que clamen per la transformació social.

Fills de la Flama

Col·lectiu que barreja la Percussió i el Foc. El seu interés per les diverses cultures allunyades a la idiosincràsia típica de la Batucada, els ha fet combinar una bona colla d'estils, des del Drum'n'Bass fins a l'Ska, amb una espectacular posada en escena.

Alafia AfroClub

Grup de Dansa format per ballarines de diversa procedència que porten molts anys fent divulgació de la cultura africana. Acompanyat de música en directe, Alafia AfroClub aconsegueix que cada actuació sigui única i genuïna.

visita la seva pàgina de Facebook.

Projectes Tàndems Ernest Lluch i Carmel Amunt-Pausa

L'escola Ernest Lluch i Carmel Amunt-Escola de Música Pausa participen en el programa la Brass Band a l'escola. Els joves músics tenen l'oportunitat d'apropar-se a la música originària de New Orleans des de l'escola i des de ben petits configuren sendes agrupacions de Brass Bands que tocaran plegades per primer cop al Meeec!. 

Please reload

© 2019 meeec!

SEGUEIX-NOS
SIGUENOS
ORGANITZEN
ORGANIZAN
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
col·labora
colabora